Concept: In essence the aim of this design was to create a light and airy atmosphere. Stemming from a subconscious desire to answer to the harsh attitude dominant in the country today towards the government and politics in general. The result is a “clean room” and secretary office entered through a monocrome hallway with hidden lighting that “cleanses” and prepares the visitor for his or her entrance.

Functional Spaces: Guarded lobby, hallway, secretary office, consultants’ office, mayor’s office.

Art work: Orit Hofshi

Year: 2006
Size: 200 sqm
Team: Heidi Arad, Milu Tzadick

Project 2009

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: